Tobias Wattman Lundstig2

Tobias Wattman Lundstig 

36 år, född i Luleå och har under större delen av sitt vuxna liv bott, rest, studerat och levt utomlands. Tobias har valt att utforska den alternativa sidan av träning och hälsa genom att studera hur kropp och sinne själv kan läka vid balans och rätt förutsättningar som kost, livsstil, fysisk och mental träning.

Med hjälp av manuella terapier (massage och kiropraktik) samt rörelseterapeutiska träningsformer så som yoga, qigong, thai chi och mental träning kan det hjälpa oss att förstå kropp och sinne och den otroligt viktiga kopplingen mellan de två. Tobias har studerat under diverse olika terapeuter för att få en bred insikt ochkunskap om hur de ser på kroppen, dess hälsa och ohälsa.

Deep tissue massage, Bali Indonesien QT, Nervoussystem release therapy, Ubud, Indonesien Klassisk massage, Stefan Thomson active Rehab AB, Piteå

Tobias har tidigare varit aktiv inom diverse sk extrema sporter så som friåkning inom snowboard, vind och vågsurfing, kampsport, fridykning, motocross mm och detta har i sin tur lett till div skador och obehag, men genom att studera och lära kroppen balans så läker de mest komplexa utmaningar vi ställs inför.

 

 

 

 

 

 

Kaisa Edvinsson

Som massör vill jag ge ett personligt bemötande med dig som kund i fokus. Jag är utbildad i Svensk klassisk massage på Axelssons gymnastiska institut i Stockholm. Har efter det gått fortbildningar inom massagen. Jag har även utbildat mig i avspänningsmassage.

Jag ser till att själv får massage regelbundet, det gör jag för massagens alla fördelar. Att få massage lär mig att bli medveten om behandlingens påverkan på kroppen och jag får även ny inspiration.

Jag är en person som gärna rör på mig och pratar även varmt om fördelarna med det. Att röra på mig är som meditation för mig.

Jag är social och umgås gärna och ofta med andra människor, men tycker också om att vara själv.  Jag älskar fjällen, sommar som vinter. Jag tycker om skidåkning både uppför och utför. Är man som jag född och uppvuxen i Kiruna så gillar man att det är kuperat, det ger variation. Variation är viktigt för mig och jag tror det är så för alla. Framför allt för vår kropp och knopp, jag tänker på vad vi gör, våra aktiviteter, vår träning, maten vi äter. Variation får vi först när vi börja göra något annat idag jämfört med igår.