Massage

 

 

Klassisk massage
Djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.  Vi anpassar våra massagebehandlingar efter dina behov.  Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.

Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka, vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och en lugnande effekt på nervsystemet. Regelbunden behandling både återger och främjar god hälsa.

Avspänningsmassage
Är en lugn massage med lätta rörelser som passar alla som vill ha en stunds avkoppling, vila och stressreducering.  Massagen ges över hela kroppen, du ligger inbäddad i handdukar och endast den kroppsdel som behandlas är bar. De flesta upplever harmoni och välbefinnande efter massagen.

 

Pris massage 25 %moms

Halvkroppsmassage pågår cirka 25 min och bokas 30 min. Helkroppsmassage pågår cirka 55 min och bokas 60 min.

                                             1 gång            5-kort             10-kort

Helkroppmassage              695 sek             3125 sek              6245 sek

Halvkroppmassage           390 sek             1755 sek              3495 sek

Boka via denna länk
Alternativt ring 0920-40 23 00

 

I samband med din bokning är du välkommen att gymträna, njuta och relaxa i bastu och varmvattenbassäng, detta ingår i priset.

Förkyld? Att få massage är som att utföra ett träningspass för kroppen. Om du inte skulle tänka dig att träna eller hålla igång kroppen under din förkylning, då bör du också avstå massage.