baby          DSC_6790

 

Nästa kursstart: 12 november

Kursinfo: Kursdag: varvat söndagar och torsdagar 16.30 & 17.15.

Söndag 12/11
Torsdag 16/11
Söndag 19/11
Torsdag 23/11
Söndag 26/11
Torsdag 30/11
Söndag 3/12
Söndag 10/12

 

Totalt 8 kurstillfällen.

Kurspris: 1 495 kronor per barn.

Ledare: Camilla Brun.

Babysim på Hermelinen
Babysim handlar om att föräldrar och barn ska umgås och lära känna varandra i vattnet. Simmet sker på föräldrarnas ansvar. Målet är att barnet ska känna sig tryggt både ovan och under vattenytan, att det ska få vattenvana men framförallt att barnet ska få respekt för vatten. Föräldrarna blir trygga med barnet i vattnet när de vet att det klarar sig bra om det skulle hamna under ytan. Vår bassäng har ypperliga förhållanden för babysim, den håller en temperatur på 30–32 grader och miljön upplevs avslappnande och behaglig. Det finns utrymme för en vuxen/barn i bassängen, men utrymme och sittplatser finns i rummet för medföljande. I anslutning till omklädningsrum och bassäng finns en cafédel med kaffeautomat och soffgrupp om man önskar sitta ner lite mer avskilt för amning eller vila efter badet.

För barnet gäller att:

 • Naveln ska vara läkt
 • Barnet ska vara minst 3 månader
 • Barnet ska uppfattas som friskt av föräldrarna
 • Enligt rutiner för babysim måste barnet ha en tät badblöja. Dessa kan du köpa på Hermelinen.

Eventuell oro för ökade öroninflammationer och dylikt är lätt att förstå, men babysim medför inte ökad risk för olika infektioner. Båda föräldrarna är självklart välkomna att bada med barnet.

 

 

 

Till anmälan & betalning

Anmälan och betalning till babysimskurserna sker enbart online, se nedan. Sista anmälningsdag 12 november. Betalning sker via kontokortbetalning online via vår hemsida, se länk ovan. Vi kan tyvärr ej ta emot anmälningar via mejl. OBS! Sista anmälningsdatum då anmälan och betalning ej går att genomföra när sista anmälningsdatum löpt ut. När du gjort din anmälan skickas automatiskt en bekräftelse samt mer info om babysimmet till den emailadress du uppgett. Får du inget automatiskt mail från ”din kurs” så har betalning och anmälan ej gått igenom alt har du uppgett en felaktig mailadress. Kontrollera att pengar dragits från ditt konto. Har detta inte skett de närmaste två timmarna så bör du kontakta Hermelinen Träning via traning@hermelinen.se eller telefon 0920-40 23 00.

 

Avbokning/Återbetalning

 • Avbokning kan göras t o m sista anmälningsdatum och då återbetalar Hermelinen Träning tidigare inbetald kursavgift.
 • Efter anmälningsdatumets utgång är anmälan bindande och betald kursavgift återbetalas ej.
 • Avbokning efter anmälningsdatum fram till kursstart, med full återbetalning av inbetald kursavgift, kan endast göras om läkarintyg styrker att barnet ej kan delta i babysimmet.
 • Återbetalning av inbetald kursavgift sker ej för frånvaro p g a resor, sjukdom (ej läkarstyrkt) eller annat.
 • Vid frågor angående avbokning av babysim, kontakta ingrid.persson@hermelinen.se

Ändringar

 • Vi förbehåller oss rätten att ändra tider och ställa in kurser om så blir nödvändigt.
 • Skulle vi tvingas att ställa in hela kursen återbetalas redan inbetald kursavgift.
 • Om Hermelinen Träning av någon anledning tvingas ställa in ett kurstillfälle, så ersätts detta alltid av ett nytt, d v s kursen förlängs med de kurstillfällen som blivit inställda.

Var noga med att uppge ett mobilnummer samt korrekt mejladress då information om ändring m m i första hand skickas via sms eller mejl.