Hoppa till innehållet

Psykoterapi

Psykoterapi innebär psykologisk behandling av psykiska, relationella och existentiella problem via samtal. Psykoterapin innebär ett samarbete mellan psykoterapeut och patient i en trygg, sekretesskyddad relation.

Psykoterapi sätter fokus på att söka förståelse för varje unik individ och dennes upplevda svårigheter och är bra för personer som lider av olika problem, som depression, ångest, panikångest, stress, utmattningstillstånd, ätstörningsproblem, svårigheter efter sexuella övergrepp eller andra traumatiska upplevelser, livskriser, sorg/förluster, bearbetning efter sjukdomsbesked, barnlöshetsproblematik mm.

Psykoterapi är också bra för personer som önskar förändra sitt sätt att hantera relationer eller förändra sin bild av sig själv. Det avgörande är att personen själv har en önskan om att förstå sig själv bättre, och en önskan om förändring.

Parterapi riktar sig till par som vill öka förståelsen och dialogen med varandra, öka samhörigheten, den känslomässiga närheten, tryggheten och tilliten i relationen.

 

Landstings-finansierad

Försäkring

Betala själv

Företag

Kontakt

Vid Hermelinen arbetar sedan 2002 legitimerade psykoterapeut Britt Thelenius Wanler.
Kontakta henne direkt: 070-604 21 82 eller: britt.thelenius-wanler@hermelinen.se för närmare information och tidsbokning.

Vid Hermelinen arbetar sedan 2015 socionom/legitimerad psykoterapeut Maria Lundström Sundin.
Kontakta henne direkt: 072-576 91 00 eller: maria.lundstrom-sundin@hermelinen.se för mer information och tidsbokning.

Du kan även nå oss via formulären:

Vi som jobbar här

Britt Thelenius Wanler

Psykoterapeut

Maria Lundström-Sundin

Socionom, psykoterapeut