Restylane® fillers

Restylane® slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden.

Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Restylane® är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 20 miljoner behandlingar med Restylane® har utförts över hela världen.

Restylane® är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane® är baserad på en  hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane® är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Fördelar med en skönhetsbehandling med Restylane®

Resultaten av en behandling med Restylane® är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane® syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

Effekten och säkerheten hos Restylane® har också bevisats i många kliniska studier.

Restylane

Läs mer om Restylane® här